У місті на Рівненщині перевіряли ринки: виявлено 4 порушення

На Рівненщині у місті Дубно спеціалісти міськрайонного управління ГУ Держпродслужби в Рівненській області спільно з інспектором праці міської ради відвідали суб’єкти господарювання по вулиці Млинівській (КП “Ринок”) та частково по вулиці Д.Галицького. 

Як повідомляють у Дубенській міській раді, рейди пройшли 23-24 липня 2020 року. 

Кожен візит має комплексну мету – роз’яснення стосовно вимог трудового законодавства, заходів протидії інфікуванню СOVID-19 та моніторинг дотримання суб’єктом господарювання та працівниками відповідних вимог. Фахівці відвідали суб’єкти господарювання найбільш ризикових сфер господарської діяльності - міні точки громадського харчування (швидка їжа та розливні напої для населення) та надання послуг.

За результатами відвідування КП “Ринок” складено 4 протоколи про адміністративне правопорушення. Також виявлено порушення - не представлені дозвільні документи на дезінфікуючий засіб, відвідувачі, які знаходяться на ринку перебувають без захисної маски, не прикритий ніс та рот. З приватними підприємцями проведено роз’яснювальну роботу щодо роботи закладів торгівлі, надання послуг в умовах карантину в зв’язку із COVID-19, надано пропозиції щодо усунення порушення та попереджено про адміністративну відповідальність.

Читайте також