У місті на Рівненщині почала працювати нова зливна станція каналізації

Фото - Дубно - влада - онлайн

У місті Дубні на Рівненщині розпочала функціонувати станція каналізації на вулиці Комунальній (територія очисних споруд каналізації міста), яка приймає каналізаційні стоки, що вивозяться асенізаційними машинами. Раніше такі стоки зливались в колодязь зливної станції на вулиці Сурмичі та спричиняли певні незручності.

Про це повідомляє Дубно-влада-онлайн.

Влаштування нової зливної станції каналізації проведено працівниками КП “Дубноводоканал”. Обладнання для зливної станції придбано за кошти бюджету міста.


Об'єм приймальної камери зливної станції становить 22 м3 та дозволяє одночасно приймати стоки від двох асенізаційних машин. Продуктивність зливної станції складає 240 м3 за зміну. Орієнтовний обсяг каналізаційних стоків, які вивозяться асенізаційними машинами за зміну складає 100-150 м3.

Зливна станція каналізації працює в автоматичному режимі, ведеться відеонагляд та облік прийнятих каналізаційних стоків. Станція може працювати в цілодобовому режимі, територія освітлюється, під'їздна дорога на вулиці Комунальній відремонтована.

Читайте також