У місті на Рівненщині продовжують ремонтувати вулицю

Роботи з капітального ремонту вулиці Матросова від вул. Ткача до вул. Мічуріна у м. Сарни продовжуються. 

Про це повідомляє Сарненська міська рада.

Працівниками підрядної організації ПрАТ «Рівнеавтошляхбуд» (м. Рівне) на замовлення Сарненської міської ради ведуться роботи з капітального ремонту вулиці Матросова. Підрядник приступив до виконання підготовчих робіт для улаштування ємкостей під ливневу каналізацію.

Робочим проєктом на капітальний ремонт передбачено улаштування закритої системи водовідведення по вулиці Матросова, зокрема зливоприймальних колодязів, самопливної мережі ливневої каналізації, що об’єднає в себе також новозбудовану каналізаційну мережу вулиць Кн. Ольги і Короленка, локальних очисних споруд та напірної системи дощової каналізації із каналізаційною насосною станцією, яка в подальшому буде підключена в існуючі мережі міської каналізації. Також проєктом передбачено капітальний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуарів по обидві сторони вулиці.

Протяжність ділянки ремонту згідно з затвердженою проектно-кошторисною документацією складає 874 м. Проєкт заплановано реалізувати до кінця 2020 року.

Читайте також