"У нас так багато втрат, що по телевізору не покажуть": окупанти шоковані своїми невдачами на фронті

Російські окупанти скаржаться родичам на численні втрати на війні проти України та переконують родичів, що по телебаченню "їх просто обманюють".

Про це йдеться у перехопленій розмові російського загарбника зі своєю матір'ю. Окупант, який перебуває на Херсонщині, розповів їй про важкі втрати та складну гуманітарну ситуацію через дії окупантів.

Він зазначив, що на полі бою для російської армії складається "невесела картина", мовляв, втрати настільки великі, що по телевізору про них не покажуть. 

У них вже немає сил та потужностей, щоб йти у наступ, тому вони змушені тримати оборону. Чи довго їм це вдасться – загадка, адже кожного дня по їх позиціях "прилітає" багато снарядів.

"Солдати, які були поруч з нами, в них вже є поранені, не стільки вбитих, скільки без рук та без ніг. Біля нас осколки літали, але ми встигли сховатися. Я бачив, як командира та його заступника просто в окопі навпіл розірвало, їх просто загрузили у пакети і вивезли", – розповів росіянин.

Також він поскаржився, що його бойову машину підірвали воїни ЗСУ, тому йому з іншими окупантами доводиться пересуватися пішки. Його мати натомість каже, що намагається не заходити в інтернет та не дивитися телевізор, адже просто жахається від величезної кількості втрат. Росіянин запевнив – вона навіть не уявляє, скільки окупантів вже стали "хорошими росіянами".


 

Читайте також