У одній із рівненських маршруток у жінки зник гаманець: небайдужі допомогли виявити крадія

Фото - відкриті джерела

Уважність громадян та оперативність поліцейських охорони допомогла затримати крадія в міській маршрутці. Подія сталася ближче дев’ятої вечора в одній із міських маршруток у вихідні. Небайдужі громадяни, які були пасажирами маршрутного автобуса звернулися до наряду поліції охорони і повідомили, що стали свідками крадіжки. Вони стверджували, що невідомий чоловік в бірюзовій майці вкрав у жінки гаманець.

Разом зі свідками правоохоронці слідували за маршруткою і зупинили її на вулиці Шухевича. Після опитування громадян, які їхали в транспортному засобі, одна з жінок виявила, що в неї викрали гаманець.  Оглянувши салон правоохоронці побачили як невідомий чоловік в бірюзовій майці викинув предмет, схожий на гаманець. Свідки також вказали на нього. Невідомим виявився 37-ми річний житель Сарненського району.

Після поверхневого огляду в чоловіка було виявлено гроші. Саме така сума грошей і була відсутня у жінки, гаманець якої валявся на підлозі випотрошеним. Поліцейські охорони на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка доправили до міського відділку поліції для з’ясування обставин події та перевірки чоловіка до скоєння інших злочинів. 

Управління поліції охорони
в Рівненській області

Читайте також