У одному з районів Рівненщини зафіксували ще двох осіб із підозрою на COVID-19

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Ще двоє пацієнтів з підозрою на коронавірус прибули з Радивилова, але вже є кандидати на повне одужання. Про це повідомляє Дубенська влада.

Вчора ввечері до інфекційного відділення Дубенської міської лікарні автомобілем швидкої допомоги було доправлено двох мешканців Радивилова - жінку з підтвердженим діагнозом і чоловіка з підозрою на коронавірус. У той же день до стаціонару прибула також одна дубенчанка. Сьогодні біоматеріали чотирьох пацієнтів (включаючи чоловіка з Радивилова та жінки з Дубна) відправили на ПЛР-тести до обласного лабораторного центру.

Дуже радує, що два з чотирьох аналізів їдуть до Рівного на повторне тестування. Це означає, що маємо перших хворих, що одужують від коронавірусу. Якщо виявиться, що повторні ПЛР-тести дадуть від’ємний результат, то одна пацієнтка буде відразу виписана з лікарні, а другий пацієнт (після ще одного повторного тесту через 48 годин) теж буде відправлений додому.
До речі, на сьогодні в інфекційному відділенні міської лікарні на лікуванні та під наглядом перебувають 10 пацієнтів (7 - інфікованих, 3 - з підозрою).

Читайте також