У опорній лікарні на Рівненщині за тиждень померло 7 хворих на COVID-19

Головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє, що у медзакладі ситуація з коронавірусом стабільно складна.

"Роботи все більше і більше. Такі реалії сьогодення. Інформація на даний час. Реанімація: чотири хворих (стан важкий, кисне залежні). За добу добу маємо три втрати - це жителі с. Чабель, м. Вараш та с. Більська Воля Володимирецького району. Рідним щирі співчуття. Тільки за останній тиждень в нас померло вже сім чоловік", - повідомляє невтішні дані пан Іванюк.

За його словами, у Сарненській ЦРЛ в реанімацію з обсервації переведений один хворий у важкому стані, а одного хворого перевели в інфекційне відділення.

У інфекційному відділенні знаходиться 19 осіб з діагнозом коронавірус. 

"П'ять пацієнтів кисне залежні, стан важкий, у решти середнього ст. важкості. Двох виписано з одужанням, трьох переведено з обсервації та двох пацієнтів поступило (жителі с. Зірне Березнівського району та м. Сарни). Обсервація, сорок п'ять пневмоній, з них у сімнадцяти підтверджений коронавірус. Виписано шість пацієнтів, поступило сім пацієнтів - це жителі м. Сарни, с. Яринівка, с. Чудель, с. Люхча, с. Городець(2) Володимирецького району та м. Березне", - інформує головний лікар.

Читайте також