У Польщі під час затримання помер 21-річний українець

У Кракові під час затримання міською охороною помер 21-річний громадянин України. 

Про це повідомляє Yavp.pl

Як зазначається, близько 5 ранку до чергової частини надійшло повідомлення про неадекватну поведінку людини. Збуджений та агресивний чоловік лягав на рейки перед трамваєм, що рухався. 

Охоронець, який прибув на місце, намагався приборкати неадекватного чоловіка й застосував для нього фізичну силу. Під час затримання той несподівано втратив свідомість.

Співробітники “стражі” та водій трамвая почали реанімаційні заходи, а згодом  на місце приїхала й бригада швидкої допомоги. Однак чоловіка врятувати не вдалося, він помер від раптової зупинки серця. 

З'ясувалося, що померлий – 21-річний громадянин України. Днями стали відомі результати розтину його тіла. Ушкоджень, крім тих, які з'явилися в результаті тривалої реанімації, не виявили. 

Зараз прокуратура, яка займається розслідуванням справи, чекає на результати аналізів на алкоголь чи психотропні речовин в тілі померлого. Так само триває встановлення всіх обставин, які призвели до смерті українця, в тому числі аналізуються дії співробітників краківської міської охорони. 

Читайте також