У п`яти школах на Рівненщині працюють волонтери-іноземці

У серпні 2019 року у п’яти закладах загальної середньої освіти Володимирецького району розпочали роботу волонтери-іноземці. З 12 по 23 серпня у Великоцепцевицькій школі працює волонтер із Великої Британїі Лаура Полфреймен. До роботи за програмою «Innovation & Entrepreneurial Culture» залучено 50 учнів. А у Городецькому НВК працює волонтер із Німеччини Лілія Хейтс. 20 учнів закладу задіяні за програмою «Art and Creativity».

В Озерській школі 33 учні працюватимуть у таких напрямках як  гейміфікація, критичне мислення, проектування, мистецтво з волонтером Кевіном О’браєн (Австралія).

Волонтер Паула Тегеллер Елізабет Марія (Німеччина) працюватиме у Рафалівській школы. 30 учнів 5-х класів будуть реалізовувати програму  «GoGamp» «Animal Planet».

Реалізовувати навчально-ігрову, проектно-орієнтовану та пізнавально-розвиваючу діяльність, практикувати усне та писемне мовлення в типових ситуаціях спілкування будуть 32 учні Володимирецького районного колегіуму разом із волонтером із Великої Британії Анастасією Комаровою.

Також варто зазначити, що З 12 по 23 серпня у Володимирецькому районному колегіумі на базі відпочинку у с. Воронки працюватиме англомовний наметовий табір «Поліглот» з цілодобовим перебуванням дітей. На учнів чекають дні відпочинку в поєднанні з вивченням англійської мови в атмосфері невимушеного спілкування з волонтерами з Гон-Конгу, Японії, Франції, Туреччини та Чехії, яке упродовж всього перебування дітей у таборі відбуватиметься лише англійською. У таборі пріоритетними є інтерактивні технології навчання. Яскрава і насичена розважальна програма, ігри та спортивні заходи, розваги на воді поєднуються із навчанням.

Пресслужба Володимирецької РДА

Читайте також