У реанімації опорної лікарні на Рівненщині помер чоловік

Головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк розповів на своїй сторінці у Фейсбуці про ситуацію із хворими на коронавірус у медзакладі.

За його словами, у реанімаційному відділенні знаходиться 8 пацієнтів, усі у важкому стані, киснезалежні, дві особи на неінвазивній ШВЛ.

"Поступлень, переведень і виписки не було. Іногородніх троє. З високими температурами один. Нажаль у Нас знову втрати, помер житель с. Тріскіні, 1963 року народження. Родині і близьким мої співчуття", - написав пан Іванюк.

У інфекційному відідленні - 20 хворих, всі з "ковідом".

"Киснезалежних - 9 хворих, стан у них важкий. З високими температурами теж дев‘ять хворих", - прокоментував керівник лікарні.

На обсервації знаходяться 78 хворих. Додалось 4 пацієнти - це жителі м. Сарни(2), с. Люхча та с. Любиковичі.

"З високими температурами тридцять п‘ять. З підтвердженим ковідом двадцять вісім хворих. Отже маємо: 106 хворих, з них 55 з підтвердженим ковідом. До речі ми вже почали госпіталізовувати хворих з пневмоніями в травматологічне відділення, тому що в обсервації не вистачає місць. Ось така ситуація друзі. Це навіть при тому що ми вже як майже місяць працюємо з хворими тільки Сарненського району", - додав Василь Іванюк.

Читайте також