У рівненській багатоповерхівці після дощів регулярно підтоплює підвал

У Рівному на вулиці Соборна, 436 мешканці багатоповерхівки скаржаться на регулярне підтоплення підвалу після рясних дощів. Ця проблема турбує людей не перший рік. На місце виїхав депутат Рівненської міськох ради від фракції "Рівне Разом" Святослав Стельмащук.

"Мешканці у відчаї звернулися до мене, як депутата по округу від політичної партії «Рівне Разом» аби нарешті поставити крапку у цій тривалій боротьбі з постійними підтопленнями. У свою чергу, щоб встановити реальні обставини підтоплення та напрацювати шляхи усунення цієї проблеми, ініціював робочий виїзд на місце із залученням представників Управління ЖКГ, «Рівнетеплоенерго», «Рівнеоблводоканалу» та управляючої компанії «Сонячне», яка є балансоутримувачем даного будинку", - написав на своїй сторінці у Фейсбуці депутат.

За його словами, після обстеження прибудинкової території було вирішено замовити технічний звіт про причини виникнення підтоплення підвального приміщення та рекомендації для їх ліквідації. Вже за результатами звіту буде прийнято рішення про розроблення проектно-технічної документації на виділення коштів для проведення необхідних робіт по усуненню проблеми підтоплення підвального приміщення даного будинку.

Читайте також