У Рівненській області хотіли зареєструвати три авто, які розшукували через Інтерпол

Фото з відкритих джерел

Працівники сервісного центру МВС Дубна під час першої реєстрації «Volkswagen Caddy» встановили, що дане авто перебуває в базі «Інтерполу» та розшукується в Бельгії.

В обласному сервісному центрі повідомляють, що даний транспортний засіб був придбаний за кордоном. А от фахівці сервісного центру МВС в Рівному виявили аж два транспортних засоби, яких згідно бази «Інтерпол» розшукували в Україні. Так, під час оформлення свідоцтва для участі в міжнародному русі, фахівці встановили, що вантажівка «Renault Magnum» крадена. А от рівнянин взагалі хотів здійснити вибракування «Daewoo Lanos», який знаходився в розшуку у зв’язку із незаконним заволодінням.

Наразі цими справами займаються правоохоронці, а дані транспортні засоби вилучені на штрафмайданчик.

Купуючи вживане авто завжди наполягайте на офіційній перереєстрації у сервісному центрі МВС, це вбереже вас від подібних ситуацій.

Не гайте часу, перевіряйте авто за допомогою Електронного кабінету водія, у розділі «Перевірка ТЗ» https://e-driver.hsc.gov.ua/. Зауважимо, що від початку року в сервісних центрах МВС Рівненщини виявлено 7 викрадених транспортних засобів, серед яких 4 – за кордоном.

Читайте також