У Рівненській ОДА - новий департамент

Розпорядження про утворення департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації підписав очільник області Віталій Коваль.

Новий підрозділ Рівненської ОДА створено з метою удосконалення та оптимізації структури облдержадміністрації. До складу департаменту увійшли два структурні підрозділи адміністрації: департамент соціального захисту населення та управління у справах молоді та спорту, що забезпечить виконання соціальних програм, спрямованих на соціально-правовий захист населення. 

Фахівці департаменту також здійснюватимуть інформаційно-методичне забезпечення діяльності суб’єктів надання адміністративних послуг, ЦНАПів та їх адміністраторів, які до цього виконував департамент економічного розвитку і торгівлі ОДА. 

Таким чином новоутворений департамент забезпечуватиме надання адміністративних, соціальних та електронних послуг, а також здійснюватиме комплексний підхід до розвитку сфери соціального захисту, молодіжної політики та спорту.

Керуватиме новоствореним департаментом заступниця голови облдержадміністрації Людмила Шатковська.

Виконання обов’язків директора покладено на Ларису Юхименко – заступника директора департаменту - начальника управління забезпечення діяльності  та сімейної політики департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Подальша робота у створенні нового департаменту проводитиметься у відповідності до чинного законодавства.

Читайте також