У рівненського "Вереса" - нові спонсори

Рівненський "Верес" презентував генерального, офіційного та брендового спонсора! Генеральний спонсор - компанія "Autoplus". Офіційний спонсор - будівельна компанія "Фіалка". Брендовий спонсор - фірма "Ioljka". Логотипи усі спонсорів - відтепер прикрашатимуть футболки гравців Народного Клубу.

Капітан команди Борис Орловський вручив спонсорам іменні футболки!

Андрій БІЛАНЧУК, президент компанії "Autoplus": "Я пишаюсь тим, що тепер моя компанія є генеральним спонсором Народного клубу "Верес". Вже три роки підтримую "Верес" і жодного дня про це не шкодував. Вірю в наш "Верес", вірю в перемоги нашої команди".

Юрій ФАЛКО, директор компанії "Фіалка": "Я футболом живу з чотирнадцяти років. Коли почав займатись бізнесом - почав підтримувати футбол. Вже багато років підтримую команди на рівні чемпіонатів району і області. Але "Верес" - це мрія. Це фундамент футболу на Рівненщині. Я радий, що тепер є частиною цієї червоно-чорної родини".

Ольга РАК, власниця компанії "Ioljka": "Мій син шаленіє від футболу, а "Верес" став справжньою візитівкою Рівненщини. Тому коли мені запропонували підтримати Народний клуб я жодної секунди не вагалась. Переконана, що ми разом з "Вересом" досягнемо нових висот".

 

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)

Читайте також