У Рівненської юстиції - знову нова очільниця

фото - Фейсбук

Оксана Сальчук очолила Рівненську юстицію, пише Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області

03 серпня відбулося офіційне представлення нового начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксани Сальчук.

Познайомити колектив управління юстиції із новим керівником приїхав до Рівного заступник Міністра юстиції України Денис Чернишов.

– На сьогодні рівень відповідальності у Оксани Анатоліївни надзвичайно великий. Адже результати нашої роботи впливають на життя кожного громадянина, суспільства, та життя нашої країни в цілому. Ми супроводжуємо людину все її життя починаючи від самого народження, видаючи свідоцтва про народження, і протягом всього життя – це і власність, і шлюби. Відповідаючи на виклики сьогодення, пов’язані із новаціями суспільства, Міністерство юстиції змінює законодавчу базу, запроваджує новаційні реформи. Новому керівнику бажаю здоров’я, мудрості. Бережіть свій колектив, щоб були справжньою командою – зазначив Денис Чернишов.

Оксана Сальчук подякувала всім за теплий прийом та зазначила, що продовжуватиме на Рівненщині реформи, започатковані Мін’юстом.

– Два роки я була в іншому міністерстві і сьогодні із задоволенням повертаюся у Міністерство юстиції. Адже Мін’юст є реалізатором позитивних змін, реформ, які відбуваються у нашій країні. І сьогодні я із впевненістю можу сказати, що юстиція відкрита для людей! Тому я буду робити все, що від мене залежить, втілюючи у життя реформи Мін’юсту, реалізовуючи правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», – наголосила Оксана Сальчук.

Читайте також