У Рівненському районі на фабриці м’яких меблів не виявили нелегальних працівників

фото - Фейсбук

Інспектори Управління Держпраці у Рівненській області встановили: на підприємстві «Морган Феніче» працівники оформлені офіційно

Інформаційне відвідування ТОВ «Морган Феніче» здійснили інспектори праці Управління держпраці у Рівненській області. Головний державний інспектор відділу з питань здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Алла Аврамчук роз’яснила вимоги трудового законодавства і провела моніторинг належності оформлення трудових відносин з працівниками фабрики. 

ТОВ «Морган Феніче» - найбільший виробник м’яких меблів в Україні і є одним із найбільших роботодавців у Рівненській області. Фабрика розташована у смт Квасилові Рівненського району. На підприємстві діють швейний, деревообробний, складський цехи, цех порізки поролону та виготовлення подушок, складання диванів. Загалом на виробництві задіяно маже 1000 працівників. 

Фахівець Управління Держпраці проаналізувала штатну кількість працівників і оформлення з ними трудових відносин, вивчила ситуацію із виплатою заробітної плати, сплати ЄСВ, роз'яснила важливість дотримання вимог законодавства про працю в частині задекларованості трудових відносин та легальності заробітної плати. Інспектор праці встановила, що на підприємстві оформлено офіційні трудові відносини з найманими працівниками. Це означає, що кожен працівник може бути впевненим у соціальних гарантіях і захищеності своїх прав на оплачувану відпустку, лікарняний, нарахування страхового стажу.

Читайте також