У Рівненському районі виявлено понад 4700 рослин коноплі

29 липня за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури, на підставі ухвали слідчого судді в ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за 310 стаття ККУ ( Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) проведено огляд земельної ділянки площею 3,36 га на території Великоомелянської сільської ради Рівненського району, яка перебуває у власності жительки м.Рівне та орендується приватним сільськосподарським підприємством.

В ході огляду серед посівів кукурудзи виявлено 4743 незаконно посіяні рослини коноплі (орієнтовна вартість в перерахунку на висушену речовину - близько 400 тис. грн.).

За результатами проведення огляду рослини, що містять наркотичний засіб вилучено, підготовлено клопотання слідчому судді про накладення арешту на них.

На даний час тривають першочергові слідчі (розшукові) дії щодо встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення та осіб, що його вчинили.

Слідчі та процесуальні дії проведені спільно з слідчими Рівненського РВП ГУНП в Рівненській області та працівниками Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області.

Пресслужба прокуратури Рівненської області

Читайте також