У Рівненському районі зменшилась кількість випадків COVID-19 після потрапляння до "червоної" зони

Минулого тижня, 17 серпня, в Україні почав діяти поділ на зони небезпеки, зокрема, на червону, помаранчеву, жовту та зелену. Нагадаємо, такий розподіл залежить від епідемічної ситуації у регіоні та визначає, які обмежувальні заходи будуть запровадженні на тій чи іншій території. 

Чи змінилась ситуація із захворюваністю на коронавірус у Рівненському районі на краще після запровадження карантину, розповів перший заступник голови РОДА Сергій Подолін. 

"Що стосується Рівненського району, дійсно рівень червоної небезпеки був встановлений 17 серпня рішенням державної комісії. Рівненська та обласна комісії ТЕБ і НС відреагували на це. За останній тиждень кількість випадків (32) зменшилась у Рівненському районі", - зазначив чиновник.

За його словами, на сьогодні у Рівненському районі на коронавірус хворіють 152 людини.

"Ті заходи, які проводяться по обмеженню перевезень та роботи закладів освіти за громадського харчування, вплинули на зменшення кількості захворювання. Що стосується державної комісії, то перегляд зон відбувається кожні сім днів. Коли на території встановлюється червоний рівень небезпеки, то його переглядає через 14 днів державна комісія", - додав пан Подолін.

Читайте також