У Рівненському слідчому ізоляторі прокурор здійснював прийом

Прокуратурою Рівненської області постійна увага приділяється стану виконання вимог законодавства щодо забезпечення конституційних прав громадян, до яких застосовані заходи примусового характеру, пов'язані з обмеженням їх особистої свободи.

З цією метою прокурор Рівненської області Богдан Подубинський 20 червня 2019 року відвідав Рівненський слідчий ізолятор, де здійснив прийом осіб, які у ньому утримуються.

На особистий прийом до прокурора області звернулося 6 ув’язнених. Серед піднятих ними питань окремі стосувалися стану досудового розслідування у кримінальних провадженнях, судового розгляду, режиму тримання в установі.

На кожне питання Богдан Подубинський надав вичерпні відповіді з роз’ясненням вимог законодавства. За дорученням керівника регіональної прокуратури звернення в’язня, яке прийнято з особистого прийому, буде розглянуто відповідним відділом прокуратури області.

Також під час спілкування з ув’язненими прокурор області цікавився умовами їх утримання в установі. Скарг з цих питань не надходило.  

Прокуратура Рівненської області

Читайте також