У Рівненському зоопарку святкують Всесвітній день папуг (ФОТО)

фото - Фейсбук

31 травня відзначають всесвітній день папуг, пише Рівненський зоопарк.

В багатьох людей ці птахи стали домашніми улюбленцями за їхню дружелюбність, вміння говорити та співати, танцювати під музику та кумедно поводитись в будь-яких ситуаціях. В нашому зоопарку також є папуги від самих маленьких, таких звичних для нас хвилястих папуг, до екзотичних жовто-блакитних та зелених ар, великого білочубого какаду.

Також в нашій колекції є нерозлучники та корелли. Крім того, останнім цікавим надбанням в колекції Рівненського зоопарку стали папуга монах або каліта (аргентинський). Спеціально для них був збудований просторий вольєр, який розташований на початку оглядової експозиції. Папуги каліта відомі як чудові майстри з будівництва величезних гнізд, тому зараз співробітники щодня постачають в їхній вольєр матеріал, у вигляді гілочок. З них папуги вже встигли змайструвати декілька маленьких гнізд.

Ми запрошуємо Вас до нашого зоопарку поспостерігати за тим, як ці птахи вправно складають гілочку до гілочки, адже вони займаються цим увесь час.  І  не забудьте привітати своїх домашніх папуг з їхнім днем.

Читайте також