У Рівного з`явився власний саундтрек (ВІДЕО)

ОГО

Звуки міста - це те, з чим кожен з нас зустрічається щодня, проте зазвичай ми не звертаємо увагу на це. Творчим людям Рівного стало цікаво записати їх і об’єднати в один саундтрек. Вийшла колаборація рівненського влогера Дмитра Лесковця, саунд-дизайнера Івана Ніколаєва та відеографів Тимура Тимченко та Павла Осіпова з “cr8ors community”. Це спроба поєднати міські звуки з візуальним рядом. Ідея була запозичена у відомого влогера, який спробував записати звучання Бродвею.

“Я скинув Тимуру на перегляд вложик Дена Мейсі про Бродвей. Він подивився і запропонував зробити щось схоже про Рівне. На одному із нетворкінгів міста зустрілися із Ваньою і проект закрутився”.

Дмитро Лесковець, автор ідеї, рівненський влогер.

Робота над саундтреком тривала близько трьох місяців. Були записані та зафільмовані вуличні музиканти, відомий рівненський коваль, легендарний тролейбус Skoda та безліч знайомих містянам звуків. Результатом цієї колаборації є відеокліп, який допоможе звернути увагу рівнян на ті речі, які є буденними для нас.

“Ми не додавали нічого зайвого в саундтрек. Все що ви почуєте в аудіо, я зібрав по частинкам із тих звуків, які передали мені хлопці. Моє завдання було створити неповторне звучання міста”.

Іван Ніколаєв, саунд-дизайнер.

Зараз Саундтрек міста на фінальній стадії зведення звуку та пост-продакшену кліпу. Планується реліз саундтреку хронометражем понад три хвилини та відеокліпу, що буде скороченою версією треку довжиною в 2 хвилини.

“Ми сподіваємося, що наша робота сподобається рівнянам. А також буде цікавою гостям міста, адже ми нічого не прикрашали, а показали Рівне таким, як воно є. Зі всім колоритом, подіями та людьми, з тим всім, за що ми його любимо”.

Тимур Тимченко, режисер проекту, засновник “cr8ors community”.

Поки автори проекту пропонують ознайомитися із тізером майбутньої роботи

 

Читайте також