У Рівному біля АЗС сталась бійка: чоловікові розбили голову пляшкою (ВІДЕО)

У Рівному вчора, 14 липня, на АЗС «Олас» на вулиці Льонокомбінацькій сталась бійка між двома компаніями. Одному із учасників розбили голову пляшкою.

Ролик з місця подій опублікували свідки у спільноті rivne_1283.

"Група людей відпочивала на АЗС в районі Льонокомбінату. Пізніше до них підійшов чоловік з голим торсом ( є на відео ) та без причини вдарив ногою одного з хлопців у компанії. Пізніше інші хлопці заступились за компанію, і розбили пляшкою голову цьому неадеквату", - прокоментували відео автори посту.

Як з'ясувалось, на місці працювали співробітники поліції охорони. Речниця управління поліції охорони Надія Мастєрова прокоментувала подію журналістам Рівне Медіа. За її словами, працівники АЗС о 2.57 годині ночі натиснули на тривожну кнопку та викликали правоохоронців. Причиною тому стала бійка між молодими людьми.

Однак, на момент приїзду працівників поліції охорони бійка вже закінчилась.

"Виникла бійка між двома компаніями за сусідніми столами. Було складено адміністративний протокол на громадянина 98-го року народження - він рівнянин. Але від написання заяв учасники конфлікту відмовилися", - пояснила Надія Мастєрова.

Було складено адмінпротокол за ст.178 ч.1 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді).

 

Читайте також