У Рівному біля бурштинового ангела безробітні загадували бажання

Особливі теми та екскурсії обирає для слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості вихователь Ірина Гарнага. Змістовне дозвілля – пізнавальні походи, нові відкриття, омріяні зустрічі надовго запам’ятаються майбутнім агентам з організації туризму, кухарям, слюсарям з ремонту колісних транспортних засобів, візажистам, кравцям...

Так, днями безробітні Рівненщини, Полтавщини, Житомирщини та Волині, окрім професійного навчання в РЦПТО, отримали унікальну нагоду розширити свій кругозір та здобути нові комунікації. Саме ці групи побували на унікальній екскурсії у рівненському Музеї бурштину. Професійний екскурсовод ознайомила делегацію з експозиціями творчої зали, розповіла про історію виготовлення та авторів виробів.

Серед дивовижних сонячних експонатів гостей вразила надзвичайна скульптура Ангела. За легендою, усіх, хто торкнеться цього образу,  супроводжуватиме успіх та особливе покровительство. Тримаючись за крило Ангела, безробітні загадали бажання - отримати омріяну професію та якнайшвидше влаштуватися на роботу. 

Читайте також