У Рівному біля драмтеатру демонтують сходи: нові плити вкладуть наступного року (ФОТО)

У Рівному біля Драмтеатру розпочали демонтаж покриття сходів. Нагадаємо, на сходи біля Театральної площі неодноразово скаржились містяни. Частини плит відпали, а деякі - були рухомими, що є небезпечним для пішоходів. 

Раніше перший заступник голови Рівнеської ОДА Сергій Подолін зазначав, що область шукає кошти на проведення реконструкції даної ділянки.

«Що стосується фінансового забезпечення, у поточному році планується ремонт сходів біля театру, кошторисна вартість немаленька – біля мільйона гривень. На даний час розроблено проектно-кошторисну документацію та розроблена її експертиза», - зазначив Сергій Подолін.

До слова, за сходи відповідає саме обласна рада, адже театр є обласною установою.

Депутат Рівненської обласної ради Володимир Петрів, який є керівником Рівненського обласного драматичного театру, розповів, що загальна вартість реконструкції сходів складає близько 990 тисяч гривень.

"Цього року демонтують старе покриття сходів, тобто, цей граніт. На це у нас є кошти. Нове покриття буде робитися у наступному році весною, адже такі роботи не можна проводити в зимовий період. Це не надовго. Плити повністю демонтують. По них буде безпечно ходити, бо їх знімуть до бетонної основи. Вони не будуть мати гарного вигляду, але вони будуть абсолютно безпечні. По них буде краще рухатися, ніж зараз", - прокоментував пан Петрів.

Читайте також