У Рівному будуть евакуйовувати авто, які заважатимуть снігоочисній техніці

Фото з відкритих джерел

У Рівному неправильно припарковані транспортні засоби взимку заважають снігоприбиральній техніці якісно виконувати свою функцію. Міський голова Рівного Олександр Третяк повідомив, що на недобросовісних паркувальників чекає евакуація. 

"Окремо – продовжуємо вивчати питання з евакуацією – а саме орендою евакуаторів та місцями, куди мають відвозити авто. Попереджаю рівнян – якщо власники авто будуть лишати свої машини у заборонених місцях і вони заважатимуть проїзду снігоочисної техніки – їх будуть оперативно евакуйовувати", - додав Олександр Третяк.

Фури, які їхатимуть у торгові точки міста через Рівне, можуть провокувати безліч проблем: від частих заторів на дорогах до повного блокування транспорту та дискомфорту для пересування місцевих жителів. 

Тож напрацювали 110 місць на підготовлених майданчиках, де водії великогабаритного транспорту зможуть перечекати зимову негоду.

Отож цьогоріч напрацювали рішення, котре зменшить рух великогабаритного транспорту містом в період сильної негоди. Так, у місті готують три майданчики для відстою:

  • на території сільськогосподарського ринку на вулиці Млинівській. Там може одночасно перебувати до 50 фур.
  • на території Рівненського аеропорту перед терміналом. На цій ділянці теж ми зможемо розмістити до 50 транспортних засобів.
  • зі сторони сарненського кільця поблизу кафе «Райський сад» (вулиця Польова, 4) вміщатиме одночасно до 10 фур.

Зі сторони Києва дороги у період сильної негоди, заметілі та ожеледиці будуть розчищати у першу чергу аж до кільця по вулиці Київська. Якщо ситуація буде максимально критичною, працівники патрульної поліції будуть розвертати великогабаритний транспорт у напрямку об’їзної дороги до майданчика на території аеропорту.

Читайте також