У Рівному чоловік обікрав 15 автомобілів - поліція

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Свою злочинну діяльність в обласному центрі 38-річний чоловік розпочав наприкінці листопада та провадив упродовж грудня. Викрадав уночі із авто все, на чому можна було збагатитися.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

До поліції за цей період зверталися потерпілі із різних мікрорайонів Рівного. У результаті чітко спланованих розшукових заходів працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції встановили причетність до крадіжок із транспортних засобів 38-річного місцевого жителя.

У рамках кримінального провадження слідчим вдалося зібрати необхідну доказову базу та сьогодні, 30 грудня, зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні 15 крадіжок із автомобілів. 

Зокрема, 1 грудня, із заявою про крадіжку з автомобіля на вулиці Гурія Бухала до поліції звернувся 42-річний житель Рівного. Зі слів заявника, шляхом пошкодження скла належного йому «Opel Vivaro» було викрадено відеореєстратор, інструменти та зарядний пристрій.

Іще один відеореєстратор із автомобіля «Volkswagen Passat» 35-річного місцевого жителя зловмисник викрав в ніч із четвертого на п’яте грудня на вулиці Макарова у Рівному.  

У рамках досудового розслідування слідчі Рівненського відділу поліції встановили, що «працював» підозрюваний на різних вулицях обласного центру орієнтовно о третій-четвертій годині ранку. До транспортних засобів проникав, розбиваючи скло у дверцятах. Із салону забирав усе цінне. На його рахунку відеореєстратори, планшети, магнітоли, інструменти. Викрадені речі продавав чи здавав у ломбард. Частину із них уже вилучено та визнано речовими доказами по справі.

Відомо, що раніше рівнянин судимий не був. Наразі зловмисник розкаюється у скоєному та співпрацює зі слідством. Тим часом поліцейські перевіряють його причетність до аналогічних злочинів.

За вчинення крадіжок із проникненням підозрюваному загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Читайте також