У Рівному чоловік викрав два велосипеди та залишив їх посеред парку

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

Із загального коридору багатоповерхівки на вулиці Князя Острозького у Рівному чоловік поцупив два велосипеди та санчата. Викрадене майно злодій змушений був залишити посеред парку, оскільки його запідозрив чоловік, який вигулював собаку. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 27-річний місцевий житель.

Іще одна жителька обласного центру звернулася із заявою про «зникнення» велосипеда 11 лютого. Поліцейські встановили, що зловмисник, пошкодивши замок вхідних дверей підсобного приміщення на першому поверсі багатоповерхівки, викрав належний 40-річній рівнянці двоколісний транспортний засіб. 

Крім того, він наступного дня уночі проник із тильної сторони до приміщення кафе на вулиці Соборній, звідки вкрав мобільний телефон. Відомо, що чоловік і раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. 

За цими фактами таємного викрадення чужого майна слідчі територіальних підрозділів розпочали досудові розслідування за статтею 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру.

Читайте також