У Рівному демонтували дах аварійної альтанки у дитячому садку (ФОТО)

https://www.guard.np.gov.ua

В понеділок, 16 квітня, рівненські поліцейські охорони долучились до толоки в підшефному дитячому навчальному закладі № 56 «Здоров’ячок» та допомогли з благоустроєм території.

Поліцейських охорони запросили, щоб демонтувати аварійний дах. Десяток міцних правоохоронців приїхали до дитячого садка, щоб зробити справи, які потребують чоловічої руки. Адже в дитячому садку працюють переважно тендітні жінки та молоді дівчата.

- На дитячому майданчику виникла аварійна ситуація та прогнив дах в одній з альтанок. Ми роками співпрацюємо з директором Тамарою Онокало і вона звернулась за допомогою, адже після зими нестійка конструкція могла б обвалитися та травмувати дітей або вихователів закладу, - зазначив начальник відділу кадрового забезпечення Управління поліції охорони в Рівненській області майор поліції Олександр Кубович.

Чоловіки дружньо взялися за роботу і за кілька годин аварійні дерев’яні балки були складені поруч з альтанкою. Дружба між правоохоронцями та педагогами триває десятки років, впродовж яких надається систематична посильна допомога, проводяться спільні виховні та інформаційні заходи.

За інформацією Управління поліції охорони
в Рівненській області

Читайте також