У Рівному депутати зібрались на сесію, але наступна пройде - через Zoom

Щойно у Рівному завершилась чергова 40-ва сесія депутатів Рівненської міської ради 7-го скликання.

Головував на засіданні традиційно міський голова Рівного Володимир Хомко. На порядку денному нині було всього 5 питань. Серед них - зміни до Регламенту, затвердження переліку громадських місць, затвердження Інвестиційної програми "Рівнетеплоенерго" на 2020 рік та зміни до бюджету Рівного на 2020 рік.

На початку сесії міський голова Рівного Володимир Хомко зазначив, що в період карантину не планує скликати сесійні засідання, але в разі надзвичайних ситуацій та нагальних питань, що пов'язані з боротьбою з епідемією коронавірусу, як-от сьогодні, то депутати надалі проводитимуть сесію в онлайн-режимі в програмі Zoom.

Нагадаємо, що серед нагальних питань сьогодні, пов'язаних з боротьбою з поширенням коронавірусу в місті, заради яких нині зібрались міські обранці, було внесення змін до міського бюджету, де виділили додатково кошти на потреби медичної галузі, та затвердження переліку громадських місць, аби тепер поліція мала повне право штрафувати порушників карантину, які перебувають там без захисних масок або групами більше, ніж по двоє.

Читайте також