У Рівному дизайнерів навчали 3Д-графіці

Слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за напрямком «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max» успішно завершили навчання. Направлені на навчання Нетішинським міським центром зайнятості Хмельницької області, Славутською міськрайонною філією Хмельницького обласного центру зайнятості, Рівненським МЦЗ та Рівненською РФ Рівненського ОЦЗ, за три місяці вони навчилися розробляти та моделювати об’єкти, створювати та налаштувати освітлення сцен і камер, візуалізувати об’єкти та імітувати зовнішнє середовище, розробляти матеріали, створювати складні системи частинок та об’ємних деформацій.

Як коментує викладач РЦПТО ДСЗ  Андрій Литвин, цю програму випускники зможуть широко використовувати у майбутній роботі з дизайну інтер’єрів, створення тривимірних архітектурних проектів, комп'ютерних ігор, рекламних роликів тощо.

За допомогою даного редактора зроблено безліч візуальних спецефектів для сучасних кінострічок, отож спектр застосування його практично необмежений, що надихає нових і нових дизайнерів, художників і фахівців у області мультимедіа дивувати цікавими ідеями та несподіваними розробками. Можливо, саме цю мету переслідує один із слухачів – рівнянин Віктор Ярощук, адже уже обрав майбутнє місце роботи – на одному з місцевих телеканалів.

Зауважимо, що 3ds Max - графічна система і вимагає чималих зусиль для освоєння, але витрати на її вивчення гарантовано і досить швидко відшкодовуються унікальними можливостями, які вона пропонує.

За традицією, у майбутніх дизайнерів підсумкова кваліфікаційна атестація відбулася у форматі презентації створених моделей та коментарі робіт. За словами викладачів Андрія Литвина і Василя Зданевича та старшого майстра Віктора Красовського, група продемонструвала глибоке розуміння матеріалу та індивідуальний підхід до виконання практичних завдань. А головне, у більшості  слухачів уже є реальні напрацювання і комунікації із роботодавцями.

Якщо і вас зацікавила інформація про навчання, якщо ви мрієте створювати реалістичні інтер’єри та екстер’єри будинків та автомобілів або бажаєте професійно моделювати об’єкти і створювати спецефекти, - приходьте на навчання!

Контакти:

Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

м. Рівне, вул. Пирогова, 8,

тел. 0362 68 37 95,  e-mail: [email protected]

Читайте також