У Рівному фітнес-клуби поки не відкриватимуть

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

Мешканці міста Рівного з нетерпінням очікують відкриття фітнес-клубів та спортзалів. Однак динаміка поширення коронавірусної хвороби поки не дозволяє міській владі відкрити такі заклади. Сьогодні міський голова Рівного Володимир Хомко прокоментував, чи планують у місті відкривати спортивні зали.

"Я не можу зараз сказати, будемо радитись. Три тижні тому я думав, що ми вже все відкриваємо. У нас був повільний спад кількості захворювань на коронавірус. Люди перестали дотримуватись карантину. Будь-які місця, де збираються люди і контактують – це джерело поширення коронавірусу. Ми дійшли до показника – 440 людей, сьогодні ще одна людина померла", - зазначає мер Рівного.

Нагадаємо, минулого тижня під стіни міської ради прийшли тренери з різних фітнес-клубів міста з проханням відкрити зали. Люди збирали підписи та написали звернення до міської ради.

- Якщо пройтись нашим містом, працює все, крім того що потрібно людям. Я вчився на фізкультурному факультеті і мене завжди вчили, що фізкультура - це здоров'я, спорт - це життя. Чому відкрито купу кафе та ресторанів, а тренажерні зали не працюють? Наше прохання - надати можливість людям при правильних вимогах, при дотриманні правил карантину займатися спортом, - зазначив тренер одного з фітнес-клубів Богдан.

Читайте також