У Рівному готуються відкрити 7 ринків: перші запрацюють вже завтра

Фото - відкриті джерела

Сьогодні у Рівному комісія з питань ТЕБ та НС дозволила працювати продовольчим ринкам під час карантину. Міський голова Рівного Володимир Хомко зазначив, що частина ринків відкриється вже завтра, 1 травня. Дозволи на відкриття нададуть лише після дотримання усіх карантинних вимог.

1 травня відкриються ринки «Дикий», «Центральний», «Андріївський» та «Сіті» на Північному. 4 травня запрацює ринок на Сагайдачного, 5 – «Моріон», 6 травня заплановане відкриття ринку «Ювілейний».

– Домовились наступним чином: буде задіяна Держпродспоживслужба, а також поліція, яка перевірить чи дотримані усі норми і тоді дасть дозвіл на відкриття. Директорка ринку «Дикий» сьогодні викликає комісію, щоб вже подивилися. Хотілося б, щоб після відкриття ринків не було спалаху коронавірусу, – зазначив Володимир Хомок.

Очільник Рівного додав, що найбільшою проблемою є несанкціонована торгівля поблизу ринків. Правоохоронці контролюватимуть входи та в’їзди до продовольчих базарів. Зокрема, кількість відвідувачів та наявність захисник масок.

Читайте також