У Рівному говоритимуть про роль та відповідальність батька у вихованні і розвитку дитини

20 листопада 2019 року у Всесвітній день дитини Служба у справах дітей виконавчого комітету Рівненської міської ради спільно з громадською організацією «міжнародний центр батьківства» (м. Київ) проводять круглий стіл та інтерактивний семінар на тему: «Роль та відповідальність батька у вихованні і розвитку дитини». Про це повідомляє Рівненська міська рада та її виконавчий комітет.

Заходи присвячені 30-й річниці прийняття Конвенції ООН про права дитини мають на мети мають на меті привернути увагу громадськості до питання відповідального батьківства в умовах сучасної України.

До круглого столу запрошенні представники органів влади та місцевого самоврядування, релігійних та громадських організацій , науковці, батьки, які мають унікальний досвід виховання дітей.

Після круглого столу відбудеться інтерактивний семінар для батьків про важливість та унікальність ролі батька у вихованні та розвитку дитини.

Час та місце проведення: 20 листопада 2019 року в конференц-залі газети "Сім днів" (вул. Поштова, 2, другий поверх) о 12.00. год.

Додаткова інформація за тел.: 45-40-75 (Міщеня Андрій Іванович).

Читайте також