У Рівному гвардійці дарували подарунки діткам у реабілітаційному центрі

У Рівному гвардійці військової частини 3055 2 Галицької бригади Нацгвардії України завітали до міського центру реабілітації дітей і дітей-інвалідів «Крок». Цей заклад відвідують дітки, які мають порушення опорно-рухового апарату.

Військові прийшли не з пустими руками, а привезли з собою солодощі, фрукти та соки. натомість діти влаштували для військовослужбовців справжній концерт, одягнулись у вишиванки та святково зустрічали гостей.

Заступник командира частини майор Сергій Осташевський розповідає, що гвардійці їх частини відвідують подібні заклади Рівненщини почергово.

«Сьогодні ми були у цих діток, а перед тим їздили читати казки до сиротинця, де було зовсім маленькі дітлахи, - розповідає Сергій осташевський. – Цього року встигли побувати і у селищі Гоща, там теж є дітки з інвалідністю. Вони завжди щирі та усміхнені, сповнені тепла та надії. Ми розуміємо, що вони, як ніхто, потребують любові та підтримки».

Загалом протягом поточного року гвардійці 2 Галицької бригади побували вже більш як 10 закладах, де діти проходять реабілітації, стаціонарні медичні заклади та сиротинцях. 

 

Офіцер групи інформації і комунікації
Новікова Аліна
Військова частина 3002
Національної гвардії України

Читайте також