У Рівному хочуть побудувати міні-футбольне поле на Північному

Фото - відкриті джерела

Серед проектів, які жителі Рівного подали на Громадський бюджет, багато стосуються спорту. В одному з них пропонують побудувати міні-футбольне поле в мікрорайоні Північний. Розмістити його хочуть на території школи №25. Автор, аргументуючи потребу в такому полі зазначає, що цей мікрорайон - один із найбільш густозаселених в Рівному, але там і досі немає відповідних місць для заняття спортом. 

"Проект передбачає побудову міні – футбольного майданчику із штучним покриттям. У разі реалізації проекту всі охочі мешканці міста Рівне та мікрорайону Північний, зокрема, матимуть змогу займатись та покращувати свій фізичний стан здоров’я. Окрім того на новоствореному майданчику можна проводити різні змагання серед абсолютно різних верств населення, як міського так і обласного значення. Також побудова покликана збільшити мотивацію молодих людей до занять спортом, дасть змогу відкрити додаткові секції, що в подальшому повинно позитивно вплинути на розвиток спорту в місті Рівне та дасть змогу готувати спортсменів до всеукраїнських та міжнародних спортивних змагань", - зазначає автор проекту Дмитро Козачок. 

За розрахунками автора на реалізацію проекту потрібно 1 299 468 гривень. Тим самим таке поле дасть змогу займатися спортом людям різного віку у нормальних умовах. 

До слова, побудують його тільки за умови, що він набере достатню кількість голосів під час голосування, яке розпочнеться у вересні. 

Читайте також