У Рівному малюкам читатимуть книгу про день народження привида

Дитяча субота для дітей 8-12 років. Творче читання книжки Сашка Дерманського «День народження привида» Корнієм Демидюком.

Книгарня «Є» запрошує дітей віком 8-12 років та їхніх батьків на творче читання книжки Сашка Дерманського «День народження привида» (видавництво «Фонтан казок») Корнієм Демидюком. Захід відбудеться 18 травня. Початок – о 14:00.

У День народження до привида Сашуки Писуки прийдуть у гості всі його друзі-привиди – і Зловісна Марта, і Гарнюня Гапуня, і Балухатий Блюм, і Рудий Зуб, і Май Онес, і навіть Зелепонь Квартальна… І в кожного буде своя історія – химерна, розбишацька, страшненька, повчальна, добра – і неодмінно весела! Адже ці цікавущі казки розказав для вас найвеселіший український дитячий письменник, справжній улюбленець малюків Сашко Дерманський. А намалювала їх в оригінальній техніці акварелі по тонкому шовку найрадісніша українська дитяча художниця Любка Франко. А ще серед гостей-привидів буде хтось маленький, з голови до ніг загорнутий у простирадло, хто дуже любить смакувати ірисками. Цікаво, хто це?..

Реєстрація за номером 096 520 84 48 (Оксана).

Вхід вільний.

Читайте також