У Рівному мешканці багатоповерхівки виштовхали працівників обленерго зі щитової

Мешканці рівненської багатоповерхівки не допустили працівників ПрАТ «Рівнеобленерго» до виконання робіт у власних мережах. Про це повідомили у пресслужбі установи.

Мешканці будинку у м. Рівне, на вул. Київській, 46 виштовхали енергетиків з щитової та викликали поліцію.

ПрАТ «Рівнеобленерго» неодноразово повідомляло мешканців вказаного будинку про проведення робіт з облаштування системи обліку на межі кабельної електромережі, від якої заживлена багатоповерхівка.

Останнє повідомлення про відключення електроживлення на період виконання планових робіт – з 10.00 18 серпня, було надіслане до ОСББ 6 серпня.

Після допуску до щитової будинку наших працівників та складання ними схеми підключення, мешканці будинку з невідомих причин виштовхали працівників Рівненського міського РЕМ за межі об’єкту та викликали поліцію, яка відібрала пояснення в учасників конфлікту та не встановила жодних порушень з боку працівників ПрАТ «Рівнеобленерго».

Нашими працівниками було складено акти недопуску до проведення робіт.

Вважаємо, що голова ОСББ некоректно доносить інформацію про роботи енергетиків до мешканців багатоповерхівки та вводить їх в оману. Оскільки вимоги ПрАТ «Рівнеобленерго» повністю відповідають Кодексу комерційного обліку електричної енергії та Правилам роздрібного ринку електричної енергії, затвердженими постановами НКРЕКП, недопущення наших працівників до виконання робіт у власних мережах матиме негативні наслідки для мешканців багатоквартирного будинку.

На сторінці "Рівнеобленерго" зазначають, що роботи з улаштування вузла обліку в будь-якому разі будуть проведені.

Читайте також