У Рівному на хабарі піймали посадовця ЦПМСД "Центральний"

У Рівному співробітники Служби безпеки України у межах захисту бізнесу та протидії корупції викрили на систематичних хабарях посадову особу Центру первинної медико-санітарної допомоги «Центральний». 

Оперативники спецслужби встановили, що зловмисниця, яка займає відповідальну посаду, вимагала гроші від колег за не звільнення з роботи за порушення трудового законодавства. Вартість такого «сприяння» залежала від посадового окладу співробітників.

Правоохоронці затримали чиновницю на робочому місці під час одержання чергового хабаря. Раніше оперативники СБУ задокументували кілька фактів одержання нею різних сум неправомірної вигоди. За попередньою інформацією у такий спосіб зловмисниця встигла збагатитися на шістдесят тисяч гривень.

У межах відкритого кримінального провадження чиновниці повідомлено про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. 

Наразі перевіряється інформація про причетність до протиправної діяльності інших посадових осіб Центру.

Заходи із викриття та затримання зловмисниці проводились спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом Рівненської місцевої прокуратури.

Служба безпеки України

Читайте також