У Рівному на майдані відбудеться флешмоб за участі 150 учасників

Фото - відкриті джерела

29 квітня о 12:00 на Майдані Незалежності (м.Рівне) відбудеться танцювальний флешмоб під назвою «Танець – РУХ». У заході приймуть участь вихованці молодіжного спортивно-танцювального клубу «Арт- Квартал» та Загальноосвітньої школи № 22 (м. Рівне), Дитячого садочка «Чебурашка» (м. Здолбунів) та Навчально-виховного комплексу смт. Квасилів. У дійстві будуть задіяні 150 учасників, віком від 4 до 31 року.

Організаторами танцювальної події «Танець –РУХ» є Молодіжний спортивно-танцювальний клуб «Арт-Квартал» під керівництвом Артура та Оксани Прокаєвих, Рівненська обласна (крайова) організація Народного Руху України на чолі з Андрієм Брегіном та Рівненська міська організація під керівництвом депутата міської ради Святослава Євтушенка.

Основною ціллю заходу є популяризація танцювально культури, спонукання дітей та дорослих вести активний здоровий спосіб життя, долучити малечу до життя міста та стимулювати молодь на досягнення нових результатів та саморозвитку. Глядачам будуть представлені хореографічні постановки у стилі європейської та латиноамериканської програми та хіп-хопу під музику всесвітньо відомих хітів. А також на Майдані будуть розміщені намети, де всі бажаючі зможуть отримати інформацію про організаторів заходу, безкоштовно роздаватимуть розмальовки для дітей та інформаційні буклети для дорослих.

Мета заходу показати творчий потенціал рівненської молоді та спонукати рівнян та гостей міста розвиватися і долучатися до
громадського життя Рівненщини. Наша сила в нашій єдності та безперервному русі!

 

Читайте також