У Рівному на Набережній горіла господарча будівля

19 липня о 13:22 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м.Рівне, вул. Набережна, поблизу будинку №10. На місце виклику було направлено два чергових відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне, та оперативно-координаційний центр ДСНС України у Рівненській області.
По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що вогнем повністю охоплено дах в господарчій будівлі (дерев’яна, крита шифером, перекриття дерев’яне, розміром 5х4м).

Поруч із господарчою будівлею було розташовано інші прибудови, існувала реальна загроза перекидання полум’я. Рятувальники оперативно подали два водних стволи один безпосередньо на гасіння пожежі, а інший на захист поруч розташованих будівель. Вже о 13:30 пожежу було локалізовано, а о 13:54 повністю ліквідовано. Вогнем пошкоджено 25м.кв. покриття господарчої будівлі. До ліквідації пожежі було залучено 10 рятувальників та дві одиниці спецтехніки ДСНС. Причини та розміри збитків наразі встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України в Рівненській області

Читайте також