У Рівному на площі сьогодні прощатимуться із двома загиблими Героями

У Рівному завтра, 21 квітня, на майдані Незалежності прощатимуться із двома Героями, які загинули на війні - Дмитром Ткачуком та Сергієм Поліщуком.

Про це повідомив міський голова Олександр Третяк.

Церемонія розпочнеться о 10-ій годині. 

Старшому солдату Сергію Поліщуку було 32. Чоловік народився та виріс у Рівному, після закінчення 9 класів 27 школи, вступив у ПТУ №1, де отримав фах програміста. Строкову службу в армії Сергій проходив у Президентському полку у столиці нашої країни. А за тим повернувся додому у рідне Рівне. Працював торговим агентом та експедитором.

Коли на українську землю ступила ворожа навала, Сергій не став чекати повістки чи призову — пішов в ЗСУ добровольцем.

Щирий, вірний син своєї країни. У нього залишилися батьки та молодший брат...

36-річний гранатометник Дмитро Ткачук раніше не служив в армії. Здобувши освіту економіста у МЕГУ ім. С. Дем’янчука, Дмитро певний час працював на митниці, згодом змінив сферу діяльності.

Із початком російського вторгнення не міг залишатися осторонь, хоч і не мав досвіду військової служби. Прагнув записатися до лав тероборони, а коли запропонували йти в ЗСУ, не вагався. Вихований у патріотичній родині, відчував, що мусить зробити все для захисту своєї землі. Тож став добровольцем Збройних сил України.

Та ворожа навала не шкодує молодих життів. У скорботі батьки, молодший брат, без батька ростиме 11-річна донька Дмитра...

Читайте також