У Рівному нагородили найкращих спортсменів року

Фото - Рівненська ОДА

У Рівненській ОДА нагородили найкращих спортсменів року, що минає. Переможців у номінаціях обирали фахівці у спортивній галузі та представники Національного олімпійського комітету у Рівненській області шляхом таємного голосування.

Нагородили переможців голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, його перший заступник Сергій Подолін, а також керівник НОК у Рівненській області Микола Петренчук.

Найкращим спортсменом 2020 року на Рівненщині став плавець Михайло Романчук. Головна надія області на Олімпійських іграх здобув низку важливих перемог та встановив черговий рекорд.

Найкращою спортсменкою стала розігруюча БК "Рівне" Вікторія Шматова. Вона зробила вагомий внесок у перемогу рівнянок в Кубку України. Найкращим тренером у 2020 році став наставник жіночої команди БК "Рівне" Валерій Жартун.

Третю статуетку отримала команда рівненських баскетболісток - за Кубок України та "бронзу" у чемпіонаті.

"Сенсацією року" назвали молодого рівненського фрістайліста Ореста Коваленка. Юнак став бронзовим призером ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор у Лозанні.

Нагородили також найкращого організатора, мецената, а також спортсменів, які прославляли Рівненщину на спортивних аренах раніше.

Читайте також