У Рівному напали на чоловіка

Прямуючи до магазину на проспекті Генерала Безручка обласного центру учора, 21 липня, опівдні 42-річному місцевому жителю невідомий раптово наніс кілька ударів в обличчя. Чоловік знепритомнів, а нападник у цей час забрав барсетку та втік.

Прийшовши до тями, потерпілий одразу повідомив до поліції. На пошуки зловмисника орієнтували усі екіпажі патрульної поліції.

Працівники слідчо-оперативної групи неподалік місця злочину виявили барсетку із ключами, банківськими картками та документами, з якої зник мобільний телефон.

Невдовзі інспектори патрульної поліції на вулиці Фабрична обласного центру в одному із місцевих кафе помітили схожого за описом чоловіка, який підпадав орієнтуванню.

Ним виявився 36-річний рівнянин, який за зовнішніми ознаками перебував напідпитку. У особі затриманого потерпілий впізнав кривдника. Сам чоловік також підтвердив свою причетність до нападу. Також слідчі у приміщенні розважального закладу виявили крадений телефон, який заряджався у бармена.

«Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк. — Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Слідчим Рівненського відділу поліції підготовлено клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Поліцейські з’ясували, що 36-річний рівнянин і раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

Працівники «швидкої» діагностували у 42-річного рівнянина рвані рани надбрівної ділянки та розрив губи. Після надання допомоги потерпілого відпустили.

Відповідно до санкції статті, інкримінованої розбійнику, йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також