У Рівному наречені вперше одружилися під звуки органу: як це було (ФОТО)

Сьогодні у Залі камерної та органної музики Рівненської обласної філармонії відбулася дебютна церемонія укладання шлюбу. Першими у цих стінах поєднали серця директор закладу Микола Орешко та його обраниця Оксана Шумарова.

Філармонія стала четвертою локацією у Рівненській області, де громадяни можуть укласти «Шлюб за добу». Одружитися «по-швидкому» можна також у Рівненському міському будинку культури, Дубенському замку та готелі «Случ» у Сарнах.

Ініціатори проекту «Шлюб за добу» зазначають, що нова послуга припала до душі молодятам. Нею вже скористалися близько двох тисяч мешканців області. У Західному міжрегіональному управлінні Мін’юсту сподіваються, що церемонії одруження у філармонії, під звуки органу, стануть родзинкою не лише для Рівного, а й всієї України.

Коштує весільна церемонія від 4 до 7 тисяч гривень. Наречені самі можуть обрати формат укладання шлюбу – від музичного супроводу до загального сценарію свята. Для того, аби скористатися послугою, необхідно звернутися до Рівненської обласної філармонії, яка виступає організатором дійства.

Читайте також