У Рівному нетверезий керманич маршрутки в`їхав у бус: травмувались пасажир та водій (ФОТО)

Фото - УПП у Рівненській області

Сьогодні близько 7-ї години ранку в Рівному на перехресті вулиць Чорновола-Басівкутська-Карнаухова сталась автотранспортна пригода.

Там не розминулись мікроавтобус і маршрутне таксі. Спеціалістка відділу комунікації ГУНП Рівненської області Світлана Карачун повідомила, що поліцейські встановили, що 38-річний водій маршрутки «Mercedes-Benz» сполученням «Рівне-Здовбиця» не дотримався безпечної дистанції і зіткнувся із попутним транспортним засобом «Mercedes-Benz». Останнім керував 24-річний мешканець Здолбунова.

Внаслідок зіткнення травмувався молодший водій – у нього діагностували перелом кисті руки. Після надання медичної допомоги його відпустили.

"На момент автопригоди у маршрутному транспортному засобі перебувало 11 пасажирів. Близько опівдня за меддопомогою звернувся один із них — 36-річний житель Квасилова, у якого виявили забої хребта", - додала Світлана Карачун.

Слідчі Рівненського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 286 КК України.

Зранку патрульна поліція області повідомляла, що водій-винуватець цієї аварії, тобто, водій маршрутки, був нетверезий. За результатами освідування на місці події патрульними, у його крові було 0,30 проміле алкоголю. Однак, у рамках кримінального провадження у чоловіка були відібрані біологічні зразки, за результатами яких прийматиметься рішення про остаточну правову кваліфікацію події. 

Загалом, від початку року патрульні виявили 1 122 водія, які керували в стані сп’яніння.

Читайте також