У Рівному обговорили теми лідерства, успіху та комунікацій

У Рівненському центрі  професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітним пропонують не лише опанувати професії, але й навчитися вірити у власні сили, уміти налаштовуватися на оптимізм і перемогу, а також мислити позитивно та віднаходити однодумців.

Вихователь РЦПТО Ірина Гарнага, яка має чималий досвід роботи із різними категоріями безробітних, поділилася: «Наші слухачі із задоволенням відгукуються на пропозиції провести спільні заходи, обговорити актуальні теми, поділитися думками і спостереженнями. Так, нещодавно було організовано психологічні та мотиваційно - навчальні тренінги, зокрема, «Знайди свій шлях до успіху», «Я лідер», «Мистецтво комунікації та спілкування». На заходах зустрічалися майбутні представники таких професій, як фермери, слюсарі, водії, кравці, косметики, перукарі, агенти з організації туризму, візажисти,кондитери. Різні уподобання, життєвий досвід, вік та освіта, проте усіх об’єднувало прагнення вдосконалюватися та пізнавати важливу інформацію».

За словами Ірини Василівни, під час тренінгів застосовувалися піскова терапія, метафоричні асоціативні картки, казкотерапія... Поза сумнівом, цікаво і динамічно організоване дозвілля налаштовує слухачів на активне і ефективне навчання. 

Побували слухачі і в літературному музеї Уласа Самчука у Рівному. Вихователь переконана,  різноманітні походи і екскурсії розширюють їхній світогляд, зближують із оточуючим світом та відкривають двері у світ прекрасного.

 

Читайте також