У Рівному обговорять, як сприяти розвитку бізнесу в області

23 жовтня 2018 року об 11-00 годині в актовій залі Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне, вул. Соборна, 11) в рамках «Програми розвитку малого і середнього підприємництва в місті Рівному на 2018-2019 роки» відбудеться Форум «Регуляторна політика та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу».

Мета Форуму: конструктивний діалог представників бізнесу, влади, науковців, громадських діячів щодо проблемних питань розвитку малого і середнього бізнесу, пошук можливостей їх вирішення з урахуванням змін у податковому, інвестиційному та соціальному середовищі ведення бізнесу.

Дискусії Форуму за напрямками:

Підвищення інвестиційної привабливості: завдання влади та можливості бізнесу.

Гідна праця: «модна» концепція чи працюючий механізм створення процвітаючого бізнесу та громади.

Ефективне формування і реалізація державної регуляторної політики. Участь громадських організацій у вирішенні проблем розвитку бізнесу.

Організатори Форуму: управління економіки міста, ГО «Центр мобільності та розвитку», ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» в Рівненській області.

Учасники Форуму: представники органів державної влади та місцевого самоврядування, державних установ, бізнесових кіл, інфраструктури підтримки розвитку бізнесу,  науковці та експерти.

Запрошуємо зацікавлених осіб до публічного діалогу щодо нагальних проблем розвитку підприємництва у сфері трудових відносин, регуляторної, інвестиційної, митної  та податкової політики.

Заявку на участь у Форумі надсилати до 18:00 год. 19 жовтня на електронну адресу [email protected], або [email protected]. Тема листа: «ФОРУМ».

У листі зазначити: прізвище, ім’я, по батькові учасника, контактний номер телефону, назву організації та запитання (за наявності), на які учасник бажає отримати  відповідь.

Телефони для довідок: (067)240-75-49; (097)388-08-03, 26- 49-18.

Читайте також