У Рівному обрали директора ЦПМСД "Центральний"

На фото - Олег Шрам

Сьогодні засідала конкурсна комісія щодо обрання директора КНП "ЦПМСД "Центральний" Рівненської міської ради. На зборах були присутні працівники трудового колективу, заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська, начальник управління охорони здоров'я міста Віктор Іськів. Кандидат на цю посаду був тільки один - Олег Шрам, нинішній очільник закладу, який обіймає цю посаду вже близько 13 років.  Його кандидатуру підтримали 3 із 6 членів комісії. 

Конкурсна комісія

Олег Шрам розповів про своє бачення розвитку ЦПМСД «Центральний» на найближчі 3 роки:

«На найближчі три роки маємо надзвичайно серйозні плани: забезпечити кабінетами всіх сімейних лікарів. Для того, щоб забезпечити кабінетами, ми працюємо з опікунською радою над тим, щоб взяти в оренду на Щасливому та Червоних горах приміщення, аби там розташувати своїх працівників. Будемо працювати над добудовою незавершеного будівництва 6-поверхового приміщення, яке впритул до нас і там залишились тільки внутрішні роботи, хочемо зробити великий комплекс медичної допомоги.

Хотіли би забрати і з дитячої міської лікарні своїх педіатрів, із міської лікарні своїх сімейних лікарів. Там немає умов. Зараз ми виселяємо жіночу консультацію на територію пологового, а забираємо на їх місце наших педіатрів, це будемо робити вже в квітні. Далі – доповнимо табель оснащення, на 1 липня він має бути в нас стовідсотковий. Звісно, потрібно оновити автотранспорт. Вже ведемо перемовини, будемо проводити відкриті торги за закупівлю автомобілів, бо без авто ми не можемо доставити лікаря до пацієнта, а пацієнтів є дуже багато».


На запитання, щодо того, чому не було інших кандидатів, Шрам відповів, що це нелегка робота.

Читайте також