У Рівному офіційно призначили керівника управління транспорту і зв`язку

Фото - відкриті джерела

Він пройшов спецперевірку і офіційно призначений. Ексголова Рівненської РДА Володимир Пилипчук – новий керівник управління транспорту і зв’язку Рівного, мер уже підписав усі документи. Він замінить уже пенсіонера Віталія Миронюка, який був на цій посаді понад 10 років, повідомляє "Суспільне".

Володимир Пилипчук три роки обіймав посаду керівника Рівненської районної адміністрації. До того майже два роки був головою Рівненської районної ради. З посади керівника адміністрації президент Зеленський його звільнив 11 липня. За період з січня по липень, як вказано у декларації, на посаді голови райадміністрації Володимир Пилипчук заробив 145 тисяч гривень. Вказані грошові активи на момент звільнення – 680 тисяч гривень, 25 тисяч доларів та 5 тисяч євро. Він має об'єкт нерухомості площею майже 800 квадратних метрів, також земельну ділянку із незакінченим будівництвом загальною площею майже 250 квадратних метрів. Транспортні засоби у декларації нового начальника управління транспорту не зазначені.

– Він пройшов перевірку і з вчорашнього дня влаштований на роботу. Він попросився вийти на роботу з понеділка. Я розпорядження підписав вчора, а вийде він на роботу з понеділка. Вкотре наголошую: в мене було дуже багато пропозицій, але всі пов’язані з цією сферою. Це дуже… ну дуже небезпечна сфера. І один з аргументів, який в мене був – ця людина зовсім не має ніякого відношення до автоперевезень. Тому що ці тендери, це, ви розумієте… Якщо тільки я взнаю, що в когось родичі чи він десь працював в цій сфері – для мене це великий мінус. Сам не маю в цьому, в мене ніякого інтересу немає, не цікавлюсь цим, не влажу в ці тендери і хочу, щоб ця людина була абсолютно нейтральна до цього. Більше ніяких загроз там немає. Великого розуму там не треба. Він має хорошу освіту, він вчився в Польщі. За місяць він вивчить всі нормативні документи, які там потрібні. Головне – щоб він не завів і не купив, – коментував вчора призначення міський голова Володимир Хомко. 

Днем раніше Володимир Пилипчук у розмові з журналістом Суспільного сказав, що «На даний момент заходжу туди, як людина, яка не мала з транспортом дотичних... Спеціально для того, щоб зробити порядок там. Повністю, коли прийду на посаду, буду бачити, як воно відбувається там всередині».

Читайте також