У Рівному патрульний за 10 тисяч намагався "прикрити" п`яного водія - ДБР

У Рівному співробітники ДБР затримали на хабарі патрульного поліцейського. Це сталося вчора в одному із кафе на вул. Льонокомбінатівській. 

Як повідомили у прес-службі теруправління ДБР у Хмельницькому, патрульний за 10 тисяч гривень взявся прикривати п'яного водія. 

- 13 вересня патрульний виїхав на місце ДТП без потерпілих. Водій одного із транспортних засобів мав візуальні ознаки сп'яніння. Патрульний запропонував чоловіку не складати адміністративний протокол, а натомість зафіксувати, що за кермом перебувала пасажирка автомобіля. Цю "послугу" поліцейський оцінив у 10 тисяч гривень, - розповіла речниця теруправління ДБР у Хмельницькому Катерина Герасімук. 

Поліцейський був затриманий під час одержання коштів. Проведені обшуки за його місцем роботи. Наразі вирішується питання про повідомлення поліцейському про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади. Попередня кваліфікація правопорушення - ч. 3 ст. 368 КК України. Патрульному загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Фото прес-служби обласної прокуратури

Читайте також